Samenwerking Impuls en Hantei


Samenwerking Impuls en Hantei 

Hantei en Impuls zijn een samenwerking aangegaan om in het centrum de “Actieve Ontmoeting” in het centrum van Oldenzaal te ontwikkelen. 

Wat houdt deze samenwerking in?

Gedurende een jaar (tot eind mei 2020) kan Impuls met haar deelnemers van de Actieve Ontmoeting gebruik maken van de kantine van Hantei en als daar behoefte aan is van de dojo.

Impuls organiseert deze Actieve Ontmoeting voor inwoners van Oldenzaal, die tussen de 60 en 100 jaar zijn en het leuk vinden om anderen te ontmoeten of het gewoon gezellig vinden om langs te komen en een keer een activiteit te ondernemen.

U kunt ook kennis maken met de activiteiten van Hantei en als u dat aanspreekt misschien actief worden als vrijwilliger. De beweegcoach kan samen met u kijken naar de mogelijkheden die u heeft om te bewegen. 

De Actieve Ontmoeting is een bijeenkomst waarbij de mensen met elkaar in contact komen en samen bewegen. Gezelligheid staat hierbij centraal. U kunt er een praatje maken, een kopje koffie drinken, krantje lezen of meedoen aan activiteiten. Te denken valt aan sport en spel, wandelen, fietsen creatieve activiteiten en nog veel meer.

Samen gaan we werken aan een gezond leefstijl en bieden we u ruimte om mensen te ontmoeten en lekker bezig te zijn.

Ieder woensdagochtend kunt u terecht bij Hantei van 9.30 – 12.00 uur.

Kosten € 1,-- per keer Voor € 1,50 extra kunt u aanschuiven bij een gezonde lunch.

 

Wilt u meedoen neem dan contact op met Impuls

Tel. 0541-571414

info@impuls-oldenzaal.nl

www.impuls-oldenzaal.nl