Weerbaarheid voor Senioren


Voelt u zich wel eens onveilig?

Je verweren, kun je leren!

Woont u in Oldenzaal en bent u niet meer piepjong? En voelt u zich óók wel eens onveilig? Misschien ziet u er tegenop om de deur open te doen voor iemand die u niet kent? Of vindt u het vervelend om te pinnen? Of gaat u ’s avonds niet meer alleen over straat?

Doe dan mee aan de cursus ‘leren hoe je je kunt verweren’. Een hele leuke en vooral nuttige cursus voor senioren, waarin u in 7 lessen leert hoe u zich veilig en sterk kunt voelen en hoe u kunt handelen als u in een vervelende situatie terechtkomt. Ook laten we u zien hoe u “nee” kunt zeggen als u iets wordt opgedrongen wat u niet wilt.

Start

De cursus start op een nog nader te bepalen tijdstip. De lessen worden gegeven op vrijdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur bij budovereniging Hantei aan de Molenstraat 41.U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur. De zevende les is een terugkomles en vindt ongeveer 3 maanden later plaats.
De cursus wordt gegeven door Ingrid ter Braak, weerbaarheidstrainer en Aikidodocent.

Overige informatie

Deze weerbaarheidscursus wordt georganiseerd door Hantei en Impuls.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Goed idee!

U kunt zich aanmelden door te bellen met Esther van Loon, beweegcoach voor senioren van Impuls, via telefoonnummer 0541 – 571414, of door een berichtje te sturen naar e.vanloon@impuls-oldenzaal.nl