Update Judo trainingen

22-05-2020 door kevin.leuwerink

Beste judoka’s/ouders,

De belangrijke punten:

  • Vrijdaglessen 18:00 en 19:00 in judopak op de training verschijnen, judo mag weer!
  • Wedstrijdtraining donderdag is nu van 18:00-19:15 (half uurtje langer).
  • Laatste uur donderdag blijft conditietraining en start nu om 19:30.

Sinds 1 juni is het ook voor de judoka’s van 13 t/m 18 jaar weer toegestaan om te judoën, ze hoeven onderling geen 1,5 meter afstand meer te houden. Dat betekent dat ook de laatste twee lessen op de vrijdag nu judotrainingen zullen worden. De judoka dient dus in judopak op de training te verschijnen (kleedkamers en dojo zitten nog altijd op slot).

Verder zal vanaf nu de wedstrijdtraining op de donderdag nu van 18:00-19:15 duren.  De wedstrijdjudoka’s die ouder waren dan 12 mogen hier ook gewoon weer aanslutien.  De laatste training op de donderdag start dus nu weer om 19:30 en blijft een conditietraining. De reden hiervoor is dat een deel van deze groep nog de onderlinge 1,5 meter afstand moet, de groep heeft besloten om als hele groep voorlopig door te blijven gaan met de conditietraining. Mocht het judo toch weer gaan kriebelen dan kan er in eerste instantie aangesloten worden bij de laatste training op de vrijdag.

Houd in geval van slecht weer de site of social media in de gaten of de training doorgaat; de matten kunnen niet tegen water en worden bovendien gevaarlijk glad.

Met vriendelijke groet,
Technische Commissie Judo