Evenement


NaamGrote Clubactie 2023
Lokatie
Start Tijd23-09-2023 01:00
Eind Tijd04-11-2023 23:59
AfdelingAlgemeen
TypeNevenactiviteiten
  


Afbeeldingsresultaten voor logo grote clubactie

Beste lotenverkopers, leden van Hantei,

Op zaterdag 23 september 2023 start de Grote Clubactie. Hantei doet natuurlijk ook weer mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. We willen dit jaar weer een mooi bedrag bij elkaar halen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! 

Lotenboekjes. Elk lid krijgt een lotenboekje van ons. Met dit boekje kunnen loten worden verkocht. Dit kan door een lot in te laten vullen maar ook door een koper de QR code te laten scannen met een smartphone. Dit opent dan de persoonlijke webpagina van de verkoper waar loten kunnen worden gekocht. Zie hier voor meer informatie voor loten verkopers.

Eigen webpagina. Elke verkoper krijgt z’n eigen online verkooppagina. Dit is de pagina die ook geopend wordt als de QR code die op het boekje zit gescand wordt. Maar deze online verkoop pagina kan ook eenvoudig via email of whatsapp verstuurd worden. Op deze manier kunnen we dus nog eenvoudiger loten verkopen.

 

Extra inkomsten hard nodig. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist in deze tijd kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Prijzen van Clubactie. Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-. Zie hier voor een overzicht van het volledige prijzen pakket. Bij verkoop van 25 loten of meer krijg je ook een mooie grote clubactie medaille.

Prijzen van Hantei. De top 5 lotverkopers van Hantei krijgen een extra prijs. Wat de prijs is blijft een verrassing.

Zakcentjes van Hantei. Omdat Hantei ook onze verkopers wil belonen verdienen de lotenverkopers zelf ook een zakcentje als ze 10 of meer loten verkopen. Hantei betaalt de lotenverkoper dan € 0.40 per lot! Verkoop je bv 30 loten dan is dit € 12,- tel uit je winst !

 

Online verkoop. Loten kunnen ook online verkocht worden. Elke verkoper krijgt een boekje met zijn/haar eigen QR code. Lot kopers kunnen dan met hun smartphone eenvoudig de online pagina openen en hun gegevens invoeren. De verkochte loten worden dan automatisch aan de verkoper gekoppeld. Je kunt dus ook heel eenvoudig bv via whatsapp de link naar je eigen pagina met vrienden en familie delen. Gebruik zoveel mogelijk de online verkoopmethode met de QR code. Zie dit instructie filmpje voor meer informatie.

 

Verkoop via lot. Vraag de verkopers die niet online een lot kopen hun eigen pen te gebruiken als ze het lot invullen.

Wanneer is de actie? De Grote Clubactie 2023 start op zaterdag 23 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Je dient het boekje uiterlijk zaterdag 4 november in te leveren. 

Aan wie mag je verkopen? Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. De koper moet echter wel minimaal 18 jaar oud zijn.

Verkoopboekje inleveren Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer, of gooi het boekje in de brievenbus bij de ingang van de Dojo, uiterlijk op 4 november 2023. Hantei zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Is je boekje vol maar je wilt nog meer loten verkopen? Extra boekjes zijn volop beschikbaar in de Dojo. 

Win acties. Zie hier de link naar de winacties. Je kunt al extra prijzen winnen als je 40 of meer loten verkoopt. Bv een Playstation !! Je kunt je ook met meerder personen of teams inschrijven op verschillende winacties !

Interessante Links

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten! 

Met vriendelijke sport-groet, 

Bestuur van Budovereniging Hantei