Evenement


NaamGrote Clubactie 2019
Lokatie
Start Tijd14-09-2019 09:00
Eind Tijd17-11-2019 23:00
AfdelingAlgemeen
TypeAnders
  


Afbeeldingsresultaten voor logo grote clubactie

 

Beste Lotenverkopers, leden van Hantei,

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Hantei doet natuurlijk ook weer mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. We willen dit jaar weer een mooi bedrag bij elkaar halen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! 

Prijzen van Clubactie. Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,--  Zie hier voor een overzicht van het volledige prijzen pakket.

Prijzen van Hantei. De top 5 lotverkopers van Hantei krijgen een extra prijs. Wat de prijs is blijft een verrassing.

Zakcentjes van Hantei. Dit jaar verdienen de lotenverkopers zelf ook een zakcentje als ze meer dan 10 loten verkopen. Hantei betaalt de lotenverkoper dan € 0.40 per lot! Verkoop je bv 30 loten dan is dit € 12,- tel uit je winst !

Wat is de bedoeling? Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met eenmalige machtiging.

De koper schrijft zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer komt op het bankafschrift van de koper te staan.

Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekening nummer) aan de lotenkoper.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invul-vak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken. 

Niet thuis? Als iemand niet thuis is kun je een niet thuis kaartje achterlaten. Mbv dit kaartje kan de persoon er nog voor kiezen om online een lot te kopen.

Wanneer is de actie? De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Je dient het boekje uiterlijk 16 november in te leveren. 

Aan wie mag je verkopen? Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. 

Verkoopboekje inleveren. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer, of gooi het boekje in de brievenbus bij de ingang van de Dojo, uiterlijk op 16 november 2019. Hantei zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Extra boekjes zijn volop beschikbaar in de Dojo. 

Win acties. Zie hier de link naar de winacties. Je kunt al extra prijzen winnen als je 20 of meer loten verkoopt. Je kunt je ook met meerder personen of teams inschrijven op verschillende winacties !

Interessante links

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten! 

Inleveren van het boekje uiterlijk 16 november 2019.

Met vriendelijke sport-groet, 

Bestuur van Budovereniging Hantei